Oferta pune në Tiranë

📣 Mundësi Punësimi me Markë Ndërkombëtare! 📣

đź“ŤNDODHEMI: SHESHI WILLSON/BLLOK – TIRANĂ‹

Pozicionet e disponueshme:

Operatorë Data Entry (n.5 pozicione)

  • PĂ«rpilimi dhe menaxhimi i saktĂ« i tĂ« dhĂ«nave tĂ« kompanisĂ«.
  • MbĂ«shtetje nĂ« veprimtarinĂ« e vendosjes dhe pĂ«rditĂ«simit tĂ« informacioneve.

Telefoniste Outbound (n.2 pozicione)

  • Kryerja e thirrjeve pĂ«r tĂ« promovuar produktet/shĂ«rbimet e kompanisĂ«.

Kritere:

  • 🇮🇹 Komunikoni gjuhĂ«n Italiane
Kritere:

🇮🇹 Komunikoni gjuhën Italiane
🇺🇸 Anglisht (opsional)

Ofrohet:

🌟 Pagë e fiksuar mbi mesataren e sektorit.
đź“ť Kontrata nĂ« kategorinĂ« e pĂ«rgjegjĂ«sisĂ« (NĂ«nshtruar – Koordinuar dhe Vazhdueshme).
🗓️ Orari i punës full time (Ekskluzivisht) nga e hëna në të premte.
🚀 Rritje profesionale
📍Vend i punës: Tiranë

PĂ«rfitimet:

 • Periudha e provĂ«s: e paguar
 • Tipi i punĂ«s: KohĂ« e plote
 • Paga: Paga mujore fikse – klasifikim ligjor me kontrate
 • PagĂ« e fiksuar mbi mesataren e sektorit.
 • Kontrata nĂ« kategorinĂ« e pĂ«rgjegjĂ«sisĂ« (NĂ«nshtruar – Koordinuar dhe Vazhdueshme).

Orë pune:

 • Nga e hĂ«na nĂ« tĂ« premte – 9:00 AM deri 17:00 PM
 • KĂ«rkohet disponueshmĂ«ria e menjĂ«hershme.
 • VĂ«ndi i punes: TiranĂ«
DĂ«rgoni CV tuaj: