Ofertë Pune

📣 Mundësi Punësimi me Markë Ndërkombëtare! 📣

🖥 Kërkohen 2 operatore Data Entry

📍NDODHEMI: SHESHI WILLSON/BLLOK – TIRANË

Kërkohen

 • 2 operatore Data Entry  (futja e te dhenave) 

Përshkrimi i punës:

Ne jemi në kërkim të 2 individëve shumë të motivuar dhe të saktë për rolet e hyrjes së të dhënave të specializuar në kërkimin e klientëve nëpërmjet internetit, mediave sociale dhe platformës së mesazheve WhatsApp për kompaninë tonë.

Përgjegjësia:

 • Përdorni në mënyrë efektive motorët e kërkimit në internet, mediat sociale dhe mjete të tjera dixhitale për të identifikuar klientët e mundshëm
 • Menaxhimi i kontakteve dhe hyrjet CRM
 • Angazhimi klientëve potencial përmes komenteve, mesazheve dhe ndërveprimeve në internet
 • Formulimi i raportit ditor.

Kërkesat:

 • Aftësi kërkimore në internet dhe analizës së të dhënave.
 • Saktësi e shkëlqyer dhe vëmendje ndaj detajeve.
 • Njohuri për mediat kryesore sociale (Facebook, Instagram dhe Whatsapp) dhe mjetet e kërkimit në internet.
 • Aftësi për të punuar në grup.
 • I orientuar drejt rezultateve dhe i etur për të kontribuar në suksesin e kompanisë.
 • Njohja e gjuhës italiane dhe njohja e gjuhës angleze vlerësohet.

Përfitimet:

 • Periudha e provës: e paguar
 • Tipi i punës: Kohë e plote
 • Paga: Paga mujore fikse – klasifikim ligjor me kontrate

Orë pune:

 • Nga e hëna në të premte – 9:00 AM deri 17:00 PM
 • Kërkohet disponueshmëria e menjëhershme.
 • Vëndi i punes: Tiranë

Per perzgjedhje dergoni CV ne adresen:
info@enterprisesweb.com

Dërgoni CV tuaj:

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në duke plotësuar formularin e mëposhtëm:


Candidati Ora

INVIA QUI LA TUA CANDIDATURA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.